torsdag, november 02, 2006

Panserpiker i Kadaver'n


Lørdag er det endelig (?) klart for Kadaver'n og vi har sett litt på hvilke Panserpiker som vil stå på startstreken og hva de har prestert i dette høstens høydepunkt ved tidligere anledninger.

Wendy Fjellstad
Selveste Kadaverdronningen! Wendy har 11 fullførte Kadaverløp og derav 2 seire. Hun leder klart på årets andre deltagere på adelskalenderen, og har vist strålende høstform med seier i mixklassa i The Original Mountain Marathon, 3. plass i D35 i Blodslitet og imponerende løping i Kjempesprekken.

Ine Hovi
Den sprekeste av oss alle bare hun holder seg frisk og for trent (og i grunn uten trening også:-) Har flest seire i forhold til antall Kadaverløp (4 seire på 6 starter), og må anses som storfavoritt. Har ikke løpt så mye annet i høst, men er alltid i slag til Kadaver'n!

Sofie Aarnes
Yngst blant Panserpikene på startstreken, men blir farlig dersom hun ikke går på en bom. Fullførte Kadaver'n for første gang i fjor. Er imponerende god på lange distanser alderen til tross, og var under 3 min etter Ingunn Weltzien på Bloslitet.

Dagny Lysaker
En luring med kart....og seig som få. Har fullført 2 Kadaverløp. Fikk skautet i 2003 da røkla bomma på første, og kan fort bli farlig dersom det bommes blant de som er litt kjappere til beins og mer rotete i hodet.

Line Nybakken
Løp Kadaver'n for første gang i 1994, da det ble seier. Tok så ei lang pause, gjorde comeback i 2000, og har fullført 5 ganger. Har gått på noen gigabommer på 50 000-kart, men det får vi ikke i år:-)

Katrine Damgaard
Løp Kadaver'n for første gang i fjor. Er ei seig jente som henger med lenge dersom det ikke blir noen bomtur.

Ingen kommentarer: