mandag, august 14, 2006

Sommer på hell?

Rundballene ligger på jordene, studentene er tilbake i gangene temperaturen på kontoret har sunket MANGE hakk, høsten er her!
Men om sommern er på hell er det ingen grunn til å sutre over det. Høsten er en fin fin tid. Klare dager og fine farger (men det er jo fortsatt ei stønn til) NM og bankett sessong i vente. Så hvordan står det så til med oss panserpiker? Noen er i form, Sofie løp bra i CRAFT-cupen på Mo(og det selv om hun ikke var med på "høydetrening" i Sveits). Noen er nyforelska og prioriterer løp i innsjøland framfor KM! Noen er "gammelforelska" men nesten nyforelska likevel. Det går rykter om at opptil flere skal formere seg og så finnes det et par skadeskudte. Den ene skaden er nå en sinnsyk tykk skurv og ellers av det psykiske slaget etter en brutalt møte med en grusvei i stor fart på sykkel. Den andre er en hoven og fortsatt vond ankel etter et nesten like brutalt møte, dog ikke i så stor fart, med isen. Det humper og går med andre ord. Vi trener likevel ivrig og er straks klare til å kjempe i snauskogen på Hovden.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære PP.

Nå har dere vært på nett siden februar, og først nå finner jeg ut at dere har en blogg! Det har visst skjedd mye på den korte tiden jeg har vært borte fra Ås. I mine glansdager som student var panserpikene ikke på nett. Det skyltes muligens mer bodegaens gleder enn pikenes interesse for bloggsport. Uansett blir det forhåpentligvis et lystig gjensyn med Ås og Uka til høsten:)

Anonym sa...

Så fint at du har funnet sida vår, Eirik! Gleder oss til å se deg på NM og sjølsagt også på UKA!

Anonym sa...

Det var veldig hyggelig å se deg på NM Eirik. Vi gleder oss til du kommer til UKA også. Raveien bo- og servicesenter har plass under nevnte arr.