mandag, august 21, 2006

KM-helga


I helga har det vært KM. Individuelt gikk i høljregn fra Granerud skytebane. Sofie bomma litt, men løp likevel inn til et KM sølv bak Siri Ulvestad. AOOK er jo ikke akkurat den letteste kretsen å hevde seg i, så det var bra. Av seniorene var Ine best med 10. plass. Hun var faktisk den ensete med tid da Selma brøt og både Kathrine og Ingvild blei diska. Ikke den beste generalprøva med andre ord.
På stafetten gikk det bedre. Vi var fortsatt på Granerud, men sola skinte. Førstlaget løp inn til 6. plass totalt (KM for AOOK og ØOK) og 4. i kretsen. Bra! Dette skulle ikke være det antatt beste laget, så vi gleder oss til NM! Andrelaget fikk dessverre et sykeforfall, men fikk hanket inn en sistekvinne. Laget blei dermed fullt, men endte opp med disk. Skadeskudte og gravide panserpiker sørget for at folk fant kartene sine i vekslinga.

To av panserpikene hadde tatt turen over fjellet i helga. De liker merkaløype og har hivd seg på opp bølgen. Ingunn S og Wendy løp Skåla rett opp, 1848 høydemetre på kun få kilometer. De blei henholdsvis nr 4 og 7 i klassene sine og det ryktes at Schei tjente noen kroder på denne oppoverbakken også.

Ingen kommentarer: