onsdag, januar 30, 2008

Nattreddhare

Jeg er mørkredd. Ikke sånn som da jeg var liten og tok avstanden mellom døra og senga i et megahopp fordi jeg var redd for uhyrer under senga, men rett og slett redd for at det skal bli mørkt og at jeg skal rote meg bort. Jeg har visst det lenge, det er ikke noe nytt, men etter gårsdagens fadese i ÅBNFC ble jeg nødt til å ta en liten personlig analyse av med selv og natt-o. Ja, jeg er dårlig til å orientere på natta, og, ja det var vanskelig i går, men læll da gut!

Saken er at jeg ikke er redd for å møte ulv eller skumle menn. Sistnevnte kategori er det mye større sjans for å møte i Oslos gater enn i de stiløse skoger på Tegnebyholtkartet, og førstnevnte unngår vel meg mer enn jeg den. Alt går fint helt til jeg bommer. Da blir jeg redd, for at jeg skal være helt lost og for at jeg skal miste lyset. Rett og slett for at det skal bli mørkt, veldig mørkt, og jeg ikke vet hvor jeg er. At jeg skal bli vandrende hvileløst rundt i skogen til det lysner av dag...Jeg er ikke redd for å løpe natt-o på Eldor. Der er jeg trygg på at jeg skal finne fram til nærmeste vei eller gard sjøl uten lys.

Så hva gjør jeg med dette? Jeg kjenner gode løpere, både kvinner og menn, som ikke løper natt fordi de er mørkredde, evt. fordi de har gitt opp å finne fram uten dagslys. Jeg har ikke tenkt å gi meg. Ikke det at jeg tror jeg noengang blir en stor nattløper, men jeg tror natt-o er veldig bra o-teknisk trening og et godt alternativ på mørke vinterdager.

Jeg har montert på reservelykt og satser mot NM natt til våren!

Line

søndag, januar 27, 2008

Til inspirasjon



Det er ennå lenge igjen til vi kan sitte i et partytelt og synge Steinsholts tekster, men det er bare å glede seg likevel. Denne gobiten fra Tio2006 kan nå endelig (?) frigjøres da blogspot har lagt inn funktionalitet for å laste opp videoer.

Moro i Moss!


Bildet taler vel for seg sjøl....Vi koste oss i Moss på lørdag! To fin-fine økter i helt bart og ganske tørt Mosseterreng - den siste i strålende (lav) sol. Første økt var langdistanseprega, i det vanskelige Mossemarka syd-terrenget. Klarte meg uten å bomme noe særlig, men da gikk det sakte au! Mellom øktene flata vi ut på noen madrasser på Norødegården. Andre økt var på herlige Våler Varde - litt lang mellomdistanse.

onsdag, januar 23, 2008

KONSERT




Bare en ting å si: YEAH!!! KNALLBRA!! Kjekkingen i sølvstøvlettene var verdt hver krone.....

tirsdag, januar 22, 2008

GRATULERE MED DAGEN


Her skjer det litt for lite. På tide med noe annet enn god jul. Jula var fin den, nyttår også. Men i dag kan vi gratulere panserpike Line med dagen. Blir det klassebytte når o-sessongen starter??? Dessuten feirer vi at vi er fler :-)