mandag, juli 16, 2007

Panserpiker i midnattsol

Terrenget ved Bjerkvik. Narvikfjella i bakgrunn.

I år som i fjor har en gjeng med panserpiker vært på sommerløp. Denne gangen dro vi nordover og priste oss lykkelige over det. I strålende sol døgnet rundt løp vi to løp i Bjerkvik og to løp i naboterrenget til NM 2008 på Kvaløya. Terrenga var kjempefine, et gir til hadde dog vært fint å ha når man kruste bortover myren. Litt mer i turboen også da det blei langstrekk med bare oppover. NM på Kvaløya kan nok bli fint, men litt vansklig også.
På hviledagen var det som seg hør og bør fjelltur.
Elin og Ole Martin på vei ned fra Hamperokken.

Line og Dagny løp i D21, men ingen store resultater å skrive hjem om. Selma og Elin løp i D19AK og var både oppe og langt nede på listene i den klassen. Derimot kan vi glede oss over at de kommende panserpikerekkene ser ut til å gi håp om bedre resultater om noen år. Det blei nemlig sammenlagtseire i D11-12, D13-14 og D15-16!

Midnattsol over Kvaløya.

1 kommentar:

Anonym sa...

Dagny har gitt en fin rapport fra MG, men jeg har fölgende å tilföye:

Vi ble nr 9 og 12 sammenlagt i D21. Jeg synes egentlig det var ganske bra. Dagny bomma nesten ingenting, noe som gir gode resultater, mens jeg bomma veldig mye en dag og litt de andre dagene, men virker å ha fått opp farten! De er faktisk ganske gode de fleste av dem som er foran oss på resulatlista, Dagny, minst 5 av dem har löpt VM...

Litt finjusteringer nå så blir vi farlige til hösten:-)