onsdag, april 18, 2007

Ja vi elsker grøntfelt!



Helga i Sarpsborg bød på strålende fint vårvær. Det var varmt og godt, nesten helt tørt i skogen, ikke søle på jordet vi parkerte på en gang.


Mens vi venter på Håvard.

Vi fikk mye nærkontakt med skogen denne helga. Ikke fordi vi åla rundt på bakken, men fordi trærne tidvis sto meget tett og vi måtte kaste oss på dem for å komme fram. Det var en del fint områder også, men mye av løypa gikk bare inni grøntfeltene. Det blei en fin start, blåmerker og risp på armer og nese/nesten øya blei i år annlagt i premieren.
Resultat messig leverte Ine et veldig bra løp på sprinten fredag. Dermed rykka hun opp i E1 på lørdag, dog ikke før i ti tida fredag kveld. Dermed var det kun vi som kom tidlig på samlingsplass lørdag og sjekket startlister som fikk med oss dette. Ine selv satt og trodde hun hadde god tid til start... Line løp bra på lørdag, eller det vil si jogga. Med forkjølelse i kroppen skulle det gå sakte. Dette resulterte i svært lite bom og dermed en fin fin 3. plass i E2. Resten av gjengen var ute og gressa. Noen veldig mye! Søndag var det langt! De fleste fikk prøve seg på macro, men hva de syntes om det veit ikke denne skribenten. Ingen løp noe strålende løp, men vi kom oss da fram i bushen.

Men helgens navn og helt må være Håvard. Det er fint å være panserpike og kunne heie klubbkameraten inn til pallplass i HE1. Gratulere så mye med flotte løp og NOM uttak.
Den eldre garde av panserpikene gleder seg også over flere kjente "Ås-navn" på lista over NOM-uttatte. Gratulerer til dem også!

Ingen kommentarer: