tirsdag, februar 27, 2007

Portugalutpåtur

sportlige(!) nyheter kommer her:
først løp vi Portugel o'meeting, et firedagersløp med innlagr wre-langdistanse. terrenget minnet litt om det norske høyfjellet og det var mest hopping fra stein til stein.

dag 1) kaldt og surt er stikkordene. sludd, regn, vind og haggel preget det regnlyteltløse arrangementet. Panserpikene plasserte seg hverken øverst eller nederst på resultatene. dog var noen mer fornøyd en andre. Ine kunne fortelle om tidenes verste løp, men alikevell var hun en time fra å tape.

dag 2) "the challenge day" var stikkordet. mye stigning og vanskelige poster inneklemt mellom skrenter eller steiner. ukas først sommerfugl ( det er tydeligvis noe flere av panserpikene stresses over) blant ukas første trær ( Gisholt fikk "five points" der).

dag 3) "the perfect day" ble langt fra perfekt o-teknisk for de fleste av oss. muligmulig det var ironi. unnertegnede gikk oppover (fordi det var tungt), gikk nedover (fordi det var glatt), sto stille for å lese kartet (fordi det var utrolig vanskelig å lese) og bomma masse!

dag 4) jaktstart for to og fellesstart for røkla. panserpikene liker å løpe sammen, det er klart. de løper sammen selv om den som løper først løper 40m for lavt og til neste post. så må de løpe opp igjen, da hender det at ei får luke. så bommer denne første litt mer og blir tatt igjen av nummer to. så tror noen at bekker renner på toppen, mens den som opprinnelig lå sist kan spurtslå de to første. Panserpikene er underholdene! =)

tre dager med trening, bading i atlantern også videre.

nytt wre-løp på beitemarkene ved norte alejandro (?). panserpikene er jevne, det er bra for da kan vi konkurrere mot hverandre! 5 panserpiker med 7min mellomrom etter 9,8 km er ikke værst. unnertegnede hadde litt problemer med kyr og andre sauer. samt å finne alle postene med en gang. og det viser seg å være et fellesproblem, for det var ikke mange poster ingen av oss hadde bommet på.

nå skal vi trene masse og så blir vi enda kjappere og enda bedre til å finne postene med en gang.

sofie

Ingen kommentarer: