torsdag, mai 11, 2006

Panserpikefakta

Det er blitt etterlyst mer usakligheter her på panserpikenes side så nå tar jeg pennen i munnen eller hva nå det heter og skriver litt om hvem vi, Panserpikene er og hva vi driver med her på Ås og eventuelt andre steder vi skulle rote oss bort til. Er du en potensiell panserpike på veg mot meteropolen Ås eller kanskje en panserpikefan?

hvem er vi?
Jo, vi er en gjeng jenter (flickor, tanter,damer osv) som har en felles interesse, nemlig o-sporten og alt den fører med seg. Aktivitetsnivået spenner seg fra noen ferske c-løpere til de som gang på gang prøver seg i eliteklassen med både oppturer og nedturer. Men hovedmålet for alle panserpikene er å ha det gøy: gøy på løp, gøy på treninger, og ikke minst; gøy på samlinger. Det er selvfølgelig gøy å finne alle postene og enda gøyere å gjøre det i riktig rekkefølge ,men aller gøyest er det når kommer i mål og ser at vi har slått gutta i spurten!




Dagny viser på dette bildet en ekte spurt, se hvor hoppende glad hun er for å få være ute i det fri!










prestasjoner?
Som sagt spenner aktivitetsnivået og dermed også ambisjonsnivået seg over hele skalaen hos panserpikene. Mens noen drømmer om å komme seg gjennom en løype uten å måtte klø seg dypt ned i flassen, drømmer andre om edelt metal i en eller annen form. Foreløpig er ingen i pansepike-fjøset (her på Ås er det mer nærliggenede med fjøs enn stall) ute å lukter etter slike atomnummre, men vi vet at det er god tid (bare se på en annen Åsing; nemlig evigunge Rekkedal).
Se opp for panserpikene! Etter mange gode år for gutta her på landet kommer panserpikene etter. Prestasjonsmessig klatrer vi i stigen og fører nye bestenoteringer: nr 22 i Springcup og nr 55 i TIO.

sosoialt?
Med sjarm og utsråling prøver panserpikene å verve nye medlemmer til klubben. Om det virker? Bare vent å se! Ragnhild og Gry har allerede fått med seg en som for et par uker siden sa at orientering; det skulle han iallefall ikke prøve!
Line og Dagny i rivningstruede Raveien bo- og servicesenter kurerer alle slags problemer, både sosiale, asosiale og kan veilede i alle slags helsespørsmål og heksekunst. Panserpikene har arrangert mangt et festlig lag og flere skal det bli.





Noen skyr ingen midler når de prøver å komme seg inn i panserpike-låven. Her er et godt eksempel på det. Men for all del, bare prøv. =)












Panserpikenavnet?
(Undertegnede har bare hørt rykter om hvordan navnet oppsto så rett meg den som vet.)
KjellB skal ha brukt dette navnet under et bilde som ble tatt av heiagjengen til ÅNO-herrene da de ble nummer 10 i TIO 2000. Siden har panserpikene vært stolte av navnet sitt.



Sofie, ung og stolt panserpike

2 kommentarer:

Anonym sa...

Alle helsespørsmål kan vi vel ikke svare på.....men Ibux er godt for så mangt! Men det viktigste av alt er trivelige folk, pent vær, god musikk og lette bein!

Anonym sa...

Heia Panserpikene;) Digger dere assa=)