søndag, desember 31, 2006

Årets siste dag!


Først og fremst; GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN!!!

Panserpikene takker for det gamle og ser fram til alle begivenhetene som står for døra i 2007.
Jeg kan melde om 15 cm nysnø i Hemsedal sol og supre forhold i bakken på årets siste dag....

tirsdag, desember 26, 2006

O-jul med din glede..

Gresset har ikke vært grønnere siden i vår. Fønvinder på fjellet tar med seg all snøen der, men det er jo like greit for slimhuet mitt (russeball ødelegger helsa tydeligvis). De nye hyper-super-duper-ultra-sonic skiene får smøringsjefen ruge på en stund til. Jo mer (glider) jo bedre! Glien blir nok god uansett etter de ekstra ribbefett-fiken-pinnekjøtt-marsipangris-medisterkake-daddel-kiloene. Mett?JA! men det er jo julens budskap: kvalm..

Så ser vi frem til det nye året og alle forandringer og overraskelser det vil føre med seg: -Gir Maalen fra seg sekreteriatssjefsstillingen frivillig? blir Gunnar løpsleder på oringen? Hvem vinner slankekrigen? Er det derfor KjellB er så hyper? Står Bruno og KjellA på mat 111?

VIL FLERE KLE SEG I DE VAKRE ÅUO-FARGENE?


nå er det på tide å gå til bords og slafse pinnekjøtt, riskrem, konfekt, smultringer, kromkaker osvosvosvosv... O-jul med din glede!

fredag, desember 15, 2006

Livets gang!

Har panserpikene sovnet? Eller er de overarbeida og stressa med julestria? Jeg kan berolige med at vi lever i beste velgående. Av og til plasker vi rundt i skogen og vi har flittig møtt opp for å lære oss løpsteknikk av Henrik. Ellers viser kalenderen midten av desember og det strømmer stadig mer julemusikk ut av radioen. Vi leter febrilsk etter julestemningen og prøver så godt vi kan å finne den. Hvis noen veit hvor den er så si i fra! Det er nemlig litt rart dette at det snart er jul. Plenen er fortsatt grønn, den burde egentlig klippes. Men det føles mer som oktober enn desember. Adventsstjerna er hengt opp og juleduken funnet fram, men det er litt feil når regnet dundrer på ruta. Vi har derfor satt inn mer julebringende tiltak som pepperkake baking, julekort laging og rakfisk spising, så jo da, stemningen er på vei. Sakte men sikkert. Får vel ta en tur på et senter og føle alle julegave-kjøpe-stressere på kroppen. Da blir det bra! Eksamens lesing er jo også en sikker julestemning bringer for den studerende delen av gruppa. Vi ønsker lykke til på eksamner for de som har det, mens andre nå vandrer over i julebordsysler.

torsdag, desember 07, 2006

Ny Panserpike!


Maren Sommerstad Juveli (til venstre på bildet) blir senior og bytter foran 2007-sesongen klubb fra Konnerud til Ås-UMB orientering, og kan med rette kalle seg ei Panserpike! Velkommen!